Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dexon Office
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masca pentru intretinerea fetei cu aur 24 k si colagen
28 lei
Brand
SM 001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cele mai noi progrese in mentinerea frumusetii
Best Selling

Specificatii:

100% Bio-colagen
Contine pulbere aur 24K
Anti rid si albeste tenul
Certifcata GPM
Descriere
Contine
Cristale de bio-colagen
Pulbere de aur 24 k
Acid Hialuronic
Extract de alge
Apa deionizata
Ulei de trandafir
Extract de vin rosu
etc.
Efecte

Confera pielii un aspect tineresc si stralucitor, hidrateaza si inlatura ridurile fine, fermizeaza obrajii. Aurul incetineste pierderea colagenului si elastinului din tesut, stimuleaza regenerarea celulara, combate deteriorarile provocate de radicalii liberi, stabilizeaza imunitate pielii si reducerea efectele imbatranirii. Subtiaza fata, modeland-o, albind-o si tonifiind-o
Indicatii
Aceasta masca este destinata oricarui tip de piele
Atentionare:
A nu se utiliza de persoane cu alrgii, rani sau inflamatii ale pielii fetei.

Mod de utilizare

1. curatati si uscati piele fetei cu atentie
2. deschideti pachetul si aplicati cu grija masca pe fata
3. apasati-o usor astfel incat sa adere cat mai bine la fata
4. aplicati peste masca excesul de colagen care se gaseste in plic. Aceasta amplifica efectul de hidratare
5. pastrati masca circa 20-30 minute
6. Indepartati masca radicand-o cu grija de pe margini.
7. Masati fata cu excesul de lichid ramas
8. Spalati cu apa calda
9. Aplicati tratamentul facial pe care il folositi de obicei pentru hidratatrea fetei.
10. In prima saptamana aplicati de 3-4 ori. Ulterior aplicati doar 1-2 ori/saptmana pentru intretinere

In zilele noastre tratamentele cosmetic sunt pentru unele femei la ordinea zilei; SPA, masaj, creme, lotiuni, masti, aur. Da, AUR! Ati citit bine. O noua metoda in Romania de tratament facial este tratamentul cu aur de 24k. In esenta sa, acest tratement este folosit inca din antichitate, insa s-a facut cunoscut de numai cativa ani in SUA, si de curand si in tara noastra.
Majoritatea cremelor de fata contin colagen pentru a oferi elasticitate pielii si acid hialuronic pentru a oferi hidratare. Aurul nu contine doar aceste calitati, iar efectul lui este mult mai bun decat al celorlalte.
Masca cu continut de aur de 24k este un tratament de lux ce permite penetrarea aurului in piele, oferindu-i acesteia o suplete si o finete aparte. De asemenea se poate observa ca in numai cateva minute piela capata o stralucire de  aur.
Piela devine vizibil intinerita prin ultilizarea de acid gama poli glutamic, ioni si vapori nano si puritatea aurului de 24k, combinate intr-o formula unica.

Acidul poliglutamic este obtinut prin derivarea bobului de soia - Natto, avand proprietatie hranitoare mai mari decat elastanul, colagenul si acidul hialuronic.
Beneficiile tratamentului cu aur au fost pentru prima data observate in 1929, aurul fiind utilizat cu succes in tratarea artritei reumatice prin reducerea inflamatiilor.

De-a lungul timpului aurul a oferit din proprietatile sale celor mai bogate si mai frumoase persoane precum regina Cleopatra despre care se spune ca dormea cu o masca de aur in fiecare noapte.
Dintre cele mai importante beneficii ale aurului enumar: elasticizarea si ridicarea pielii, fermitatea, incetinirea procesului de pierdere a colagenului, atenuarea ridurilor, catifelarea si stralucirea pielii, si chiar vindecarea unor boli.
Din Gura in Gura